Termes i condicions Visites a pagès

L'adquisició d'aquesta entrada suposa l'acceptació de les següents condicions:

Un cop adquirida l’entrada aquesta no podrà canviar-se, tampoc serà retornat el valor del seu import, excepte en el cas de cancel·lació. En cas de cancel·lació de l’activitat, l’organitzador retornarà l’import de l’entrada en els 15 dies següents de la cancel·lació, sempre i quan hagi estat anterior a l’inici de l’activitat. En el cas que l’activitat ja hagi començat, i s'hagi de suspendre per motius externs a l’organització, l'organitzador no retornarà l’import de l’entrada. L'entrada s’haurà de conservar fins a la finalització de l’activitat i serà necessari presentar-la al personal de l’empresa que l’organitzi. L'organitzador no garanteix la seva autenticitat si no ha estat adquirida a través del sistema autoritzat de venda. Qualsevol entrada esmenada, trencada, sospitosa de falsificació o adquirida il·lícitament autoritzarà a l'organitzador a privar l'accés a l’activitat al seu portador.
Aquesta entrada disposa de diferents mesures de seguretat. Queda totalment prohibida la manipulació o modificació de les dades rebudes en fitxer PDF. L'organització por sol·licitar el DNI o targeta identificativa per comprovar la titularitat de l'entrada en cas de duplicat.

Política de protecció de dades

A partir de que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de‎ Dades de Caràcter Personal, L’Associació Agroalimentària de Cerdanya, informa de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter ‎personal creat per el titular. Les dades dels assistents a l’activitat s’han afegit a aquest fitxer. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat, no seran ‎accessibles a tercers per a finalitats diferents a les exposades a l'apartat "Condicions d'ús". L’Associació Agroalimentària de Cerdanya ‎adoptarà les mesures ètiques i tècniques al seu abast per assegurar la confidencialitat i integritat de la ‎informació.‎

Dret a informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les dades

De conformitat amb allò disposat a Llei Orgànica 15/1999, els usuaris conserven en tot moment la possibilitat ‎d'exercir els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades que podran exercir mitjançant ‎l'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


ASSOCIACIÓ AGROALIMENTÀRIA DE CERDANYA - http://www.origencerdanya.cat
Tel. 972 884 884 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.- Plaça del Rec 5. 17520 Puigcerdà

0
0
0
s2smodern

Què vol dir que un producte és Origen Cerdanya – Pirineus?

Vol dir que el procés de producció del mateix s’ha fet en l’àmbit territorial de la Cerdanya i amb criteris de sostenibilitat i de manteniment de l’entorn i el paisatge.

Què és la Marca de Garantia Origen Cerdanya – Pirineus i qui pot fer ús de la Marca?

La Marca de Garantia Origen Cerdanya – Pirineus és una marca que garanteix l’origen autèntic dels productes de Cerdanya. En poden fer ús els socis de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya que compleixen amb els requisits del Reglament d’Ús de la Marca de Garantia.

Tots els productors, elaboradors, restauradors, hostalers i comerciants de Cerdanya estan a l’Associació Agroalimentària de Cerdanya i fan ús de la Marca de Garantia Origen Cerdanya – Pirineus?

No, hi estan associats aquells que tenen la voluntat de cooperar per fomentar el consum de productes locals i treballar per la Sobirania Alimentària de Cerdanya.

Com puc saber si un producte és de Cerdanya?

La Marca de Garantia Origen Cerdanya – Pirineus engloba una part dels productes que es produeixen a la comarca, per tant, si un producte porta el logotip de la Marca de Garantia pots estar segur que és de Cerdanya.

Per què consumir productes locals?

Aquí et donem 10 motius per consumir productes de Cerdanya, per tant, si consumeixes local:

  1. Ajudes a crear llocs de treball i a mantenir els llocs de treball existents.
  2. Contribueixes al manteniment i la recuperació d’espais de cultiu i a revitalitzar l’economia de Cerdanya.
  3. Contribueixes a mantenir l’entorn natural i el paisatge de Cerdanya. El cultiu de la terra i la pastura dels animals fan que Cerdanya sigui una de les valls més boniques de Catalunya. Ajuda’ns a mantenir-la!
  4. Contribueixes a que els preus siguin justos per aquelles persones que els estan produint, i a que no hagin de vendre els seus productes a l’agroindústria a preus per sota del seu preu de producció.
  5. Un euro invertit en productes locals repercuteix en 2 euros en l’economia local.
  6. Com que els productes no passen per intermediaris sempre els obtindràs en el seu moment òptim, per tant veuràs que són molt més bons. Tasta’ls!
  7. La traçabilitat del producte és molt més clara, saps perfectament on s’han produït i qui ho ha fet, i en molts casos, fins i tot pots anar a veure com es produeixen.
  8. Es redueix el transport dels productes cap a les grans ciutats o indústries transformadores, reduint així també la petjada de diòxid de carboni.
  9. Contribueixes a la creació de petita indústria agroalimentària que transforma els productes en brut en elaborats exquisits.
  10. Contribueixes en mantenir la tradició i el saber fer pagès de Cerdanya basat en una producció en règim semi extensiu on el benestar dels animals és un dels nostres valors principals.

Els productes Origen Cerdanya – Pirineus són tots ecològics?

No tots els productes són ecològics, a cada fitxa dels diferents productors podràs veure si és Operador Ecològic o no.

Puc visitar totes les explotacions Origen – Cerdanya Pirineus?

Només pots visitar aquelles explotacions que ofereixen visites, ves a l’apartat Visites a Pagès per descobrir quines són.

Són gratuïtes les Visites a Pagès?

Les Visites a Pagès no són gratuïtes, els productors dediquen un temps molt preuat per ells a atendre als visitants i a preparar les visites, per aquest motiu les visites tenen un preu. A l’apartat  Visites a Pagès podràs comprar els tiquets en línia.

Puc anar directament a les explotacions visitables un dia que em vagi bé i pagar allí la visita?

No, les explotacions agrícoles i ramaderes de Cerdanya són empreses que es dediquen a cuidar de la terra i dels animals, cada dia tenen feines programades i els és impossible atendre visitants en qualsevol moment, per això han programat visites en dates i hores concretes en les que preparen les visites i els tastos de productes per oferir-vos visites de qualitat. Totes les visites es faran previ pagament en línia de les mateixes i presentant el tiquet de la reserva.

Quan vaig a un restaurant, com puc saber si els productes de la carta són de la Marca de Garantia Origen Cerdanya – Pirineus?

Trobaràs el logotip de la Marca de Garantia al costat dels productes que ho siguin, a vegades també pots trobar un “*” i una nota al peu de la carta o menú amb el logotip.

Què significa que un restaurant o allotjament tingui el logotip de la Marca Origen Cerdanya – Pirineus a la porta?

Significa que és un establiment compromès amb el territori i la qualitat, que una part important dels seus proveïdors són productors de Cerdanya i que per tant, mereix un distintiu especial que el diferenciï pels seus valors i compromís amb els productes locals.

0
0
0
s2smodern

Condicions d'ús del site web

Aquest site web és el mitjà per accedir a tota la informació de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya
Connectar-se i introduir dades a la plana web, implica l'acceptació de tot el que explica el text d'aquest avís legal.

Identificació de l'empresa. Dades registrals

L'article desè de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, estableix que els propietaris del web cal que s'identifiquin en el mateix. El site web és accessible des del domini www.origencerdanya.cat

www.origencerdanya.cat és titularitat de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya, amb CIF: G55309330, amb seu a la Plaça del Rec, 5 de Puigcerdà, Girona.

Per qualsevol questió es pot contactar amb nosaltres és a través del nostre email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o del telèfon 972 884 884, en l'horari d'atenció al públic de 8h a 15h, o bé per via postal a l'adreça indicada.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts del site web, entenent per continguts a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, enllaços i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codi font, són propietat intel·lectual dels propietaris d'aquest web.

El web ha estat desenvolupat per l'empresa Dinàmic Enginy. La tecnologia i el programari utilitzats són recursos obtinguts legalment pel seu ús i modificació.

Dels drets dels continguts, el propietari d'aquest web se'n reserva tots els drets d'explotació a tots els efectes i usos.

Cap usuari pot entendre'ls com a cedits cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà d'allò estrictament necessari per a l'ús correcte del site web.

Els usuaris no poden reproduir, copiar, publicar, distribuir i/o modificar total o parcialment els continguts d'aquests webs amb l'excepció de quan es tracti de material necessari per a el servei i/o cas d'ús personal no lucratiu, sense malmetre ni afectar cap dret dels autors i de la Propietat Industrial. Una modificació dels serveis d'aquesta plataforma significarà vulnerar els legítims drets del titular d'aquestes pàgines web.

Política de privacitat en les dades

A partir de que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, L’Associació Agroalimentària de Cerdanya, informa de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal creat per el titular i degudament inscrit al Registre de l'Agencia Española de Protección de Datos. Aquestes dades seran tractades amb confidencialitat, no seran accessibles a tercers per a finalitats diferents a les exposades a l'apartat "Condicions d'ús". L’Associació Agroalimentària de Cerdanya adoptarà les mesures ètiques i tècniques al seu abast per assegurar la confidencialitat i integritat de la informació.

Dret a informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les dades

De conformitat amb allò disposat a Llei Orgànica 15/1999, els usuaris conserven en tot moment la possibilitat d'exercir els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades que podran exercir mitjançant l'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de privacitat en la navegació. Política de Cookies

Pel coneixement dels usuaris que navegueu pel site web, l’Associació Agroalimentària de Cerdanya posa en coneixement que el site web pot generar cookies de navegació, només amb la finalitat d'enriquir l'experiència de navegació i d'oferir continguts o serveis més personalitzats.

Les Cookies són petits arxius de text que els lloc web guarden en els dispositius a través del navegador web. S'utilitzen des dels anys 90 i representen una de les tecnologies més usuades en els webs. Funcions imprescindibles en un lloc web depenen de les cookies. Per exemple, no es poden fer compres per Internet sense elles perquè s'usen per recordar els articles afegits a una cistella de compra. També faciliten la recepció per Internet d'informació i publicitat rellevant i interessant pels usuaris dels webs. Les cookies que usem no recopilen cap altre dada personal sobre els usuaris que navegen pels nostres webs i no poden fer malbé l'ordinador, tauleta o telèfon mòbil per elles mateixes.

Reconeixement i acceptació de les condicions d'ús

Mitjançant l’ús d'aquest site web vostè accepta que l’Associació Agroalimentària de Cerdanya, dipositi cookies en el seu dispositiu de navegació.

Com usem les cookies?

Les nostres cookies ens permeten entendre la manera en que els nostres visitants usen els nostres llocs web, perquè puguem millorar la nostra presència a Internet. Per fer això usem les eines d'Anàlisi Web. No recollim informació personal de vostè.

Els tipus de cookies

Les Cookies es classifiquen en dues categories generals: cookies pròpies (que dipositem nosaltres) i cookies de tercers (dipositades per altres).

Cookies pròpies

Aquestes cookies són dipositades per l’Associació Agroalimentària de Cerdanya En general, permeten una funcionalitat imprescindible al nostre web. També inclouen cookies d'Anàlisis Web.
En general, permeten una funcionalitat imprescindible al nostre web.

Cookies de tercers

Las cookies de tercers no són dipositades per l’Associació Agroalimentària de Cerdanya, sinó per col·laboradors seleccionats. No recopilen ni envien cap informació personal sobre vostè. Algunes permeten el funcionament de serveis útils com, per exemple, les enquestes.

La gestió de cookies

Tots els navegadors més populars permeten gestionar les cookies. Pot acceptar o rebutjar totes les cookies, o només alguns tipus de cookie.

Què passa si rebutja totes les cookies?

Podrà seguir usant algunes parts dels nostres llocs web. Tanmateix, algunes seccions útils no funcionaran si deshabilita les cookies. Per exemple, no serà possible utilitzar els fòrums o accedir a les seccions per a usuaris registrats.

Com es poden gestionar les cookies en diferents navegadors web?

Per GOOGLE CHROME fes clic aquí

Per MOZILLA FIREFOX fes clic aquí

Per INTERNET EXPLORER fes clic aquí

Per SAFARI fes clic aquí

Per SAFARI PARA IOS (IPHONE, IPAD) fes clic aquí

Exclusió de responsabilitat general

L’Associació Agroalimentària de Cerdanya no es responsabilitzar de qualsevol dany o perjudici que es pugui generar a causa d'una circumstància de força major, com ara defectes de hardware o software dels usuaris, error en les línies de comunicacions, fallades en la xarxa d'Internet o de les instal·lacions informàtiques que fan possible la publicació del web. L’Associació Agroalimentària de Cerdanya tampoc garanteix que el funcionament del web sigui constant, fiable i correcte en tot moment.

L'accés dels usuaris al site web no implica per al titular de la pàgina web la obligació de control·lar l'absència de virus, cucs, o qualsevol altre element informàtic perjudicial. Correspon a l'usuari, en tot cas, tenir en disponibles les eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics perjudicials.

L’Associació Agroalimentària de Cerdanya es reserva el dret a modificar el present avís legal i la política de privacitat amb la finalitat d'adaptar-la a possibles novetats legislatives.

L’Associació Agroalimentària de Cerdanya no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva plana web, essent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

Exclusió de responsabilitat en xarxes socials

S'exclou expressament qualsevol tipus de responsabilitat pels enllaços a xarxes

Llei aplicable i jurisdicció

Les relacions amb els usuaris derivades l'ús d'aquesta pàgina web es sotmeten a la legislació espanyola. En el supòsit que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància es sotmetran a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Girona. Els usuaris d'aquesta pàgina web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten de manera voluntària i lliure.

Darrera actualització

© Associació Agroalimentària de Cerdanya – 12 de març de 2018

0
0
0
s2smodern

Home

Marca de garantia

ORIGEN CERDANYA

Som productors, elaboradors, restauradors, hostalers i comerciants de Cerdanya que ens hem unit amb l’objectiu comú de donar a conèixer els nostres productes i plats sota el paraigua d’una marca de garantia que ens identifiqui de manera conjunta.

 

QUI SOM

Més informació

PRODUCTES

Més informació

Tradició, fusió i avantguarda

Volem donar a conèixer el que fem i com ho fem, volem explicar-vos el motiu pel qual els nostres productes i la nostra cuina tenen aquesta gran qualitat que els caracteritza. Els productes són un mirall de qui els produeix, de la dedicació i l’esforç de les persones i de l’entorn on es produeixen. 

Els productors que formem part de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya som gent amb compromís amb el territori i amb la qualitat dels nostres productes.

Som persones que transformem els productes com s’ha fet tradicionalment a Cerdanya, ens ho fem tot nosaltres als nostres obradors, treballant per donar valor afegit als productes primaris bàsics.

Els restauradors que formem part de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya som un col·lectiu compromès amb el territori, que apostem de forma decidida per la qualitat i pels productes Km0, que volem donar a conèixer i promocionar la Cerdanya mitjançant la nostra cuina i el nostre saber fer.

Els hostalers que formem part de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya oferim als nostres allotjats els millors productes agroalimentaris que ens ofereix la vall ceretana.

Els comerciants que formem part de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya apostem de forma decidida per la qualitat i pels productes Km0, que volem donar a conèixer i promocionar la Cerdanya a través dels productes que ens ofereixen els productors i elaboradors d'Origen Cerdanya.

Visites a pagès

L’Associació Agroalimentària de Cerdanya volem compartir l’experiència de com és la vida a pagès i com produïm i elaborem els nostres productes, enguany serà un Vistes a pagès més reduït, però amb moltes ganes de compartir. Les explotacions són la nostra raó de ser i volem garantir una visita amb les màximes mesures de seguretat possibles a dins les nostres instal·lacions.

Us proposem diferents visites, tot esperant que gaudiu i aprofiteu l’experiència.

Tria la teva Visita a pagès!

MAPA DE LOCALITZACIÓ
Productors, elaboradors, comerços, restauradors i hostalers

En aquest mapa trobareu tots els socis de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya, començant pels llocs on es produeixen els nostres productes, passant pels obradors on s’elaboren, els restaurants i allotjaments on podreu tastar-los i els comerços on podreu comprar-los. No perdeu l’oportunitat de gaudir dels autèntics sabors de Cerdanya.

Associació Agroalimentària de Cerdanya

Plaça del Rec 5,

17520 Puigcerdà

Telèfon: 972 884 884 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.origencerdanya.cat/index.php/homepage/contacte-formulari

 

Ca l'Alzina

Camí de la Pedragosa S/N
Mas Pallarols
17520 PUIGCERDA
Girona
626601052
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/ca-l-alsina-sc-3

30 cabres

C/Olopte 1-3
25721 Éller
Bellver de Cerdanya
Lleida
+34 616547795
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/30-cabres-2

 

Refugi de la Feixa

Pla de la Feixa
17539 Ger
Girona
666 137 088
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/hostalers/item/refugi-de-la-feixa-3

La Vinya de Llivia

Avda. Catalunya 73
17527 Llivia
Girona
639009252
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/la-vinya-de-llivia-2

 

Formatges vall de Meranges

Mas del Sisco s/n
17539 Girul
Meranges
Girona
661431952
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/formatges-vall-de-meranges-2

 

Mas Cal Gintó

Carrer Major, 2
17538 Mosoll
Das

Girona
619328952

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/mas-cal-ginto-2

Lybica

Av. Països Catalans, 23
17527 Llivia
Girona
649 43 93 49
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/elaboradors/item/lybica-2

Xarcuteria Rolland

Plaça Major, 7
17527 Llívia
Girona
680887384
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/elaboradors/item/xarcuteria-rolland-2

 

Pastisseria Cerdanya

Carrer Espanya 11
17520 Puigcerdà
Girona
972880348
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/elaboradors/item/pastisseria-cerdanya-2

El rebost de la cisqueta

Carrer sant antoni 35
25720 Bellver de la Cerdanya
Lleida
691658172
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/comerciants/item/el-rebost-de-la-cisqueta-el-tastet-de-la-cisqueta-3

 

La Ferradura

Pl. Nova, 2
17538 Alp
Girona
972 890 735
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Hotel Park Puigcerdà

Ctra Nacional 260 Km 179.5
17520 Puigcerdà
Girona
972880750
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/hostalers/item/hotel-park-puigcerda-3

 

Cal Calsot Casa Rural

Carrer Tossal 2
25725 Montellà
Montellà i Martinet
Lleida
973515369
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/hostalers/item/cal-calsot-casa-rural-3

Vilamaroto

Carrer La Coma 2
17539 Meranges
Girona
669844840
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/hostalers/item/vilamaroto-3

 

Cal Jet - Bistrot de Muntanya

C/ Major 12
17539 Ger
Girona
972894259
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/restauradors/item/cal-jet-bistrot-de-muntanya-2

 

Hotel Bernat de So

Carrer de Cereja, 5
17520 Llívia
Girona
972146206
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/hostalers/item/hotel-bernat-de-so-3

 

Restaurant Cal Torru

Camp de L'Areny, 11
17539 Bolvir
Girona
605976393
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/restauradors/item/restaurant-cal-torru-2

 

Gratacool

C/de les Cabanes s/n Talló
25721 Talló
Bellver de Cerdanya
Lleida
619027771
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/elaboradors/item/gratacool

Cerdanya EcoResort

Carrer del Puig, 4
25727 Prullans
Lleida
Telèfon: 973 510 260
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://www.cerdanyaecoresort.com
http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/hostalers/item/cerdanya-ecoresort-2

Biopirineus

N-260 km 197 Cal Semion
25720
Bellver de Cerdanya
Lleida
637 556 152
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/biopirineus

Cal Manó

Carrer del Tossal, 22 casa 6
25725
Montellà de Cadí
Montellà i Martinet
Lleida
616128596
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/cal-mano

Formatgeria de Montmelús

Prolongació Camí de Montmelús, nº1
17539 Greixer
Ger
Girona
630283971
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/formatgeria-de-montmelus

Formatgeria Vall de Meranges

Mas del Sisco s/n
17539 Girul
Meranges
Girona
661431952

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/formatges-vall-de-meranges-2

Mas les Bordes

C/Mas les Bordes
17520 Puigcerdà
Girona
646077090

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/mas-de-bordes

 

Raico Agro Tech

C/Olopte, 13
25721 Éller
Bellver de Cerdanya
Lleida
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://www.origencerdanya.cat/index.php/associats/productors/item/raico-agro-tech

 

ESCRIU-NOS

Demana'ns informació, tant si ets consumidor com ets una empresa que vol incloure el teu negoci a Origen Cerdanya

ORIGEN CERDANYA

Qui som

Contacte

Mapa

FES-TE SOCI

ASSOCIATS

Productors

Elaboradors

Restauradors

Hostalers

Comerciants

PRODUCTES

VISITES A PAGÈS

SEGUEIX-NOS

BLOC

Una iniciativa de:

Amb el suport de:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Qui som

QUI SOM

Cerdanya, una vall del Pirineu, amb les seves muntanyes, amb els seus boscos i prats, rius i torrents, conreus i pastures, aire pur i impressionants paisatges, és molt més que una postal.

La inquietud, la voluntat, el treball i l’esforç ha mogut a un gran grup de persones a fer un pas endavant i comprometre’ns amb el nostre territori, posant-hi cares visibles, vivències i experiències. Som empreses ramaderes, agricultores, recol·lectores, elaboradores, restauradores, hostaleres i comerciants de Cerdanya que ens hem unit amb l’objectiu comú de donar a conèixer els nostres productes i plats.

Volem donar a conèixer el que fem i com ho fem, volem explicar-vos el motiu pel qual els nostres productes i la nostra cuina tenen aquesta gran qualitat que els caracteritza. Els productes són un mirall de qui els produeix, de la dedicació i l’esforç de les persones i de l’entorn on es produeixen. Cerdanya és una vall amb un gran potencial agrícola i ramader i amb un paisatge que enamora, amb gent que innova i alhora treballa de manera tradicional i on es fusiona la salut, l’esport, l’alimentació saludable i la sostenibilitat. Cerdanya terra de fusió entre la tradició i l’avantguarda; terra on el paisatge es cultiva amb les mans, on els plats fan olor de vall, on els productes agroalimentaris tenen noms i cognoms, història i entitat pròpia.

Continuar llegint

0
0
0
s2smodern

Més articles...