Formulari per inscriure's com a soci/sòcia de l'Associació Agroalimentària de Cerdanya

  • Vols participar activament en promoure el consum de productes de Cerdanya?

  • T’agradaria conèixer qui som i participar en les assemblees i taules de treball?

  • Tens una empresa productora, elaboradora, comerciant, restauradora o hostalera a Cerdanya i treballeu o us agradaria treballar amb productes locals?

  • Creus que és possible un canvi de model alimentari a Cerdanya?

Si has contestat que sí a algunes d’aquestes preguntes, segurament et pot interessar ser soci o sòcia de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya.

Les quotes dels socis i sòcies aprovades per l’Assemblea General són:

  • Quota inscripció: 50 €
  • Quota anual de soci/a de ple dret: 100 €
  • Quota anual de soci/a col·laborador/a: 50 €

Si vols associar-te, omple el següent formulari i de seguida contactarem amb tu. Moltes gràcies.

 

Avís legal de protecció de dades

D´acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l´informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat per tal de donar resposta a la sol·licitud que ha presentat. Així com d’informar d’altres serveis o accions de l’Associació Agroalimentària de Cerdanya, en base a les dades falicitades, que es consideri que poden ser del seu interès. El responsable del fitxer és l’Associació Agroalimentària de Cerdanya (AAC) i podrà exercir els seus drets d´accés, rectificació, cancel.lació o oposició de les seves dades personals presencialment, mitjançant comunicació escrita adjuntant fotocòpia del DNI i la documentació complementària, si s´escau, a la seu de l’AAC, Plaça del Rec, 5, 17520 de Puigcerdà o mitjançant correu electrònic a info [@] origencerdanya.cat